Alusvaatteiden myyjälle

Kuinka myyn tuotteeni?

Haluamme pitää sinun henkilöllisyyden salassa. Se on meidän tärkein prioriteetti. Tämän vuoksi emme vaadi, emmekä halua minkäänlaisia profiileja tai käyttäjätunnuksia sivuillemme. Me asetamme sinun tuotteesi myyntiin, mutta se vaatii seuraavia toimenpiteitä:

  1. Lähetä meille sähköpostiin pikkaripalvelu@pikkarit.net myymäsi tuotteen kuvat (ota vähintään 2 kuvaa), sinun oma nimimerkki, hinta, pieni tarina/tuotekuvaus sekä jokin näppärä nimi tuotteelle. 
  2. Käytetty tuote kannattaa säilöä heti käytön jälkeen minigrip pussiin. Tuotteen käyttö joko myyntiprosessin tässä vaiheessa, tai vasta kun tuote menee kaupaksi.
  3. Lisää sähköpostiin myös tilinumero IBAN-muodossa, ikäsi, sekä sinun koko nimi myyntivoittojen lähettämistä varten. 
  4. Listaamme sähköpostin saapuessa tuotteesi sivuillemme.
  5. Kun joku ostaa tuotteesi, ilmoitamme siitä sinulle
  6. Lähetät tuotteen minigrip pussiin pakattuna postilla kirjekuoressa meille. Vaihdamme meidän päädyssä tuotteen meidän kirjekuoreen ja tällöin saamme suojeltua sinun henkilöllisyyttä vielä paremmin.
  7. Tämän jälkeen lähetämme tuotteen asiakkaalle.

 

Millaisia kuvien tulisi olla?

Rehellisesti sanottuna tuotteet myyvät paremmin kun niistä on kuvat päälläsi. Kuvissa ei saa näkyä kasvoja. Suosittelemme kumminkin jonkinlaista poseerausta paremman myyntituloksen saavuttamiseksi.  Esim. Peilin kautta poseeraaminen toimii hyvin. Ole rohkea ja käytä mielikuvitusta. 

Jos mielestäsi kuvat eivät ole tarpeeksi, voit myös jättää videon, jonka sisällytämme tuotesivullesi. Emme jaa antamiasi tietoja tai mediaa eteenpäin ja poistamme datan, kun tuote on mennyt kaupaksi.

Useampi kuva parantaa tuotesivusi ulkonäköä. Pyri ottamaan mahdollisimman hyvälaatuisia kuvia. Viettelevät kuvat ovat suurin valttisi. Mitä seksikkäämmän kuvan annat itsestäsi ja tuotteestasi, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on menestyä.

 

Millainen tuotekuvauksen tulisi olla?

Tuotekuvaus on varsin vapaamuotoinen ja pikkutuhman mielikuvituksen käyttö on varsin tervetullutta. Siinä on myös hyvä olla kauanko kyseinen tuote on ollut päälläsi, jotta asiakas tietää saavansa hyvälaatuisen tuotteen. Voit myös paljastaa hieman omista vapaa-ajan toimistasi sekä jotain tuhmaa itsestäsi. 

 

Millainen hinnoittelun tulisi olla?

Hinnoittelun saat päättää itse. Se riippuu täysin siitä millainen tuote on kyseessä ja kauanko sitä on käytetty. Hintasuositus pyörii 20€-50€ välillä, mutta pidä mielessä että veloitamme 10€ jokaisesta myydystä tuotteesta ylläpito- ja käsittelymaksua.